Céginformáció

altCéginformáció

Az IntraFox Kereskedelmi és Szolgáltató KFT 2002. augusztus elsején kezdte meg működését, az alapító tagok

Bela István és Fejes László Ádám személyes közreműködésével.

Szoftvereinket Microsoft Foxpro programnyelven készítjük, korábban karakteres (DOS-os) felületen, jelenleg pedig Windows alapú grafikus felületen.

A Foxpro nyelven írt rendszerek a kis- és közepes vállalatok számára igen előnyös tulajdonságokkal bírnak. Kis hardver-igény, alacsony üzemeltetési költség, stb.

Mivel a Foxpro elsősorban egyenrangú hálózatba kötött önálló számítógépeket feltételez, nincs szükség nagyteljesítményű szervergépre, önmagában is drága adatbázismotor fenntartására.

Rendszereinkben, a különböző felhasználási területek moduljai szoros egységet képeznek, felgyorsítva a belső adatáramlást. Az így nyert integráció átláthatóságot, átjárhatóságot és gyors adatlekérdezést eredményez.

2010-ben megkezdtük egy új, nagyvállalati környezetbe szánt rendszer fejlesztését CSharp nyelven, mely lehetőséget fog nyújtani az online munkára egymástól távol eső telephelyeken. A rendszerhez már nem csak Windows alapú PC munkaállomások csatlakozhatnak, hanem Linux-os és PDA eszközök is.

Ügyfeleinknek komplex szolgáltatást nyújtunk. Az egyedi szoftverfejlesztések mellett a folyamatos terméktámogatás, oktatást is végzünk, valamint a teljes géppark, telekommunikációs hálózat kialakításában, üzemeltetésében is részt veszünk (igény szerint).